Syafiqah Shuib Official Blog


0 give comments | posted at 6:41 PM
PARTY3!
olla :)
gua x cakap mohong na.siyes,gua talak tipu.
khamis,5/11/2009,star ct....pncrgm SMKSA buat party kat situ around 3 pm.best gila wey...
yg syok nya,theme party tu black & rEd bEB!!!
(aku mmg ska kalau dua wrna ni digabungkan skali) ;)
awal tu,smua brkumpul kat bilik akaun (thnx umi sbb bg pnjam bilik) :D
haha,pngetua bagi kmi smua excuse sbb nk pi brsiap + MAKEUP!!
hello!do i have to put the pink blusher on my natural cheek,the ruby red gloss on my lips??haha..
xnak!!!!!(haha,hipokrit gla aku neh)
so,,apa lagi.make up la..mai kita tngok glagat2 dpa..(sorry guys!)








atikah dan snyumannya. the president(peace)


dh abeh touchup2,repair bju,pose-ing,pbet0i tudung pa suma,kmi ready kat luaq..


masyaallah!ana x tipu la.di luar itu,banyak orang lah.smua org tngok kami lah.
kmi pon hbiskan masa kmi dgn......haha...perasan,brgambar n delete gmbar yg x cun tu..haha..



dlm bas,,,,kmi bergila2!!




Wow,!best gla.haha.
smpai2 tu,ada red carpet WOKKK!!
Haha...smntara mnunggu,ketibaan puan hajah kartini zakaria,kami...
ada show yg best2..sketsa smua best..

yg paling best skali,hehe...part wawa jadi ayah tu..haha...

wawa~,smpoi r...siyes kmi suka... :)

last skali,tngkap gmbaq lagi..haha...





all EOS(f5) tngkap2 gmbr lah..
p/s:to all SASBAND members,thnx sgt2 sbb trima aku dlm korang.this is the best party ever.
luv u guys.mwaahhxx!!



Welcome
About Stuff Entries

BUNNY

Your tagboard here. Width not max than 200px.
Your Google Friend Connect code here. Max width is 200px.