Syafiqah Shuib Official Blog


0 give comments | posted at 7:56 AM
astro siam
we often heard/used astro right..??it's a little bit weird when i called astro siam.haha.dalam kurungan,IPM.it's totally different from OUR astro.but the channels..em..lebih kurang la...cuma no malay subtitles and language at all..(MEMANG LA BODOH>>NAMA PON ASTRO SIAM)huhu..but at least letak la english subtitles.ni tngok gambar je lah.

my dad bought it and set it up in our house in langkawi.contains hundreds of channels yang mmg gempak gla..tp..........

 SEMUA MOVIE UNCENSORED
including (action,thriller,romance.....)ergh!!
for 18 and above only but my sissy yang kcik tu doesn't even care about the age..

dia macam org tua age 40 yang sedang tengok 18sg,18sx tnpa perasaan apa pon.and this make her turn to be an experience girl..haha..kalah aku..so,during our hols kat sni,IPM ni je lah peneman hidup..boring tadak tahap..ya la...sebelum ni kat shah alam,n alor setar,berjalan x kira masa...bila balik sini mati akai daa..huhu.
mama,when i'll be going back to shah alam...nk msuk fac balik.x sabar jmpa mber2 sna..i miss them so fucking damn much...
written by *SS*



Welcome
About Stuff Entries

BUNNY

Your tagboard here. Width not max than 200px.
Your Google Friend Connect code here. Max width is 200px.